Our Story

Compania germana Weyergans, fondata de peste 40 de ani de medicul Rudolf Weyergans, este recunoscuta la nivel mondial pentru calitatea fara compromis in cercetarea, dezvoltarea si productia de aparatura si produse cu aplicatii in cosmetica, medicina, fitness si sport.

Partenerii sai in domeniul cercetarii sunt: Institutul de medicina aerospatiala , Institutul de tehnologie biomedicala din Aachen si Institutul Mac-Planck din Goettingen, Germania.

Weyergans High Care AG este prezenta in peste 43 de tari si detine patente pentru Dermionologie ( Dermio Care) si Terapia cu vacuum intermitent ( Vacustyler – cu aplicatii in estetica, Vacumed- cu aplicatii in medicina, Vacusport- cu aplicatii in sport).

FC Barcelona si echipa nationala de hochei a Rusiei sunt partenerii companiei in domeniul sportiv.

DRENAJ LIMFATIC MANUAL CU POMPE DE SUCTIUNE

Actiune: Bazat pe vechea traditie a aplicarii ventuzelor si pe ultimele descoperiri cosmetice si medicale ce folosesc presiunea negativa, tratamentul SPM este un procedeu manual pentru drenaj limfatic simplu, direct si extrem de eficient. Poate fi folosit selectiv pentru elasticizarea tenului, marirea si ridicarea bustului sau pentru corp.

Se lucreaza cu doua cupe de sticla de marimi diferite pentru corp sau fata, care aspira pielea. Astfel, celulele adipoase sunt intinse, membranele lor devin poroase, sunt transportate spre sistemul limfatic si eliminate. Pielea respira din nou.
Chiar si cateva zile mai tarziu arderea celulelor adipoase continua. Grasimea este convertita in energie, aceasta fiind cea mai sigura cale de a pierde in greutate.
Aparatul controleaza automat presiunea din cupe, aceasta este negativa sau pozitiva si e aplicata alternativ pe tesut. Sunt stimulate fluxul de circulatie si limfa si este activat metabolismul, astfel incat enzimele activeaza producerea de colagen si elastina.